Čas je za piknik

Avtor: dr. Tanja Pajk Žontar | Objava: 08.06.2009

Z vabilom na piknik boste zaposlene vedno razveselili. Še zlasti če pokažete nekaj ustvarjalnosti pri kulinarični ponudbi.


(Big Stock Photo)

V juniju je sezona piknikov na vrhuncu. Zunaj je že primerno toplo, zaposleni pa še niso odšli na letni dopust. Nekatera podjetja prirejajo piknike za zaposlene, druga zraven povabijo še poslovne partnerje. V zadnjih letih pa je vedno več podjetij, ki na svoje piknike povabijo tudi družinske člane zaposlenih. Pikniki so idealen prostor, kjer se zaposleni, poslovni partnerji in/ali družinski člani med seboj družijo v neformalnem okolju, v katerem se lahko med seboj bolje spoznajo. Ob zdravi in varni hrani z žara, ki je nemalokrat združena z raznimi športnimi aktivnostmi, pa zaposleni utrjujejo tudi pripadnost podjetju.

Nadaljevanje branja članka je dostopno samo naročnikom revije Obrtnik podjetnik! Naročite se na revijo.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *