Restavracija za ljudi s posebnimi zahtevami za prehrano

Avtor: | Objava: 12.01.2004



Ali ste že pomislili, da bi odprli restavracijo za ljudi s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami, oziroma da bi ponudbo v svoji restavraciji dopolnili s ponudbo jedi posebej za skupine ljudi, kot so diabetiki, bolniki s celiakijo (kronična bolezen tankega črevesa, ki je posledica preobčutljivosti za gluten; ti bolniki ne smejo uživati moke, zdroba, kruha, drobtin, keksov, testenin, zakuhe, peciva, omak ...) in podobni. Dokaj strogi prehranjevalni načini onemogočajo takim skupinam ljudi uživanje hrane v običajnih restavracijah. 

Ideja je primerna za večja mesta, kjer so skupine ljudi s posebnimi prehranskimi zahtevami številčnejše. Premislite, morda pa je to priložnost, da razširite krog svojih strank. 

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *