Potujoči sladoledar

Avtor: Nives Pahor | Objava: 10.06.2003



Ste že kdaj razmišljali, da bi postali potujoči sladoledar, ki nima stalne postojanke? Ideja, o kateri velja premisliti, je ravno pravšnja za prihajajoče poletne dni. Potrebujete le kombi, kamion s hladilnikom ali tricikel z ustrezno hladilno škatlo ter nekaj uradnih dovoljenj, da lahko opravljate dejavnost. Vaša naloga pa je, da najdete nekaj ključnih, strateških točk v mestu, kjer bi sladoled prodajali. Na primer v bližini tržnice, ob obleganih kulturnih spomenikih in prireditvah na odprtem, v mestnih središčih, na izhodih diskotek ... Skratka, vsak prostor je primeren, le da ima mimoidoče, da je toplo in da v bližini ni drugih ponudnikov sladoledov.
To poslovanje seveda lahko podaljšate tudi v jesen, zimo in pomlad, le da prilagodite svojo ponudbo času in namesto sladoleda ponudite druge sladkarije.

Primerni kraji za tako dejavnost so srednje velika in velika mesta, obala, turistična središča ...

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *