Malo, a dobro

Avtor: | Objava: 10.04.2012



Pariška restavracija L’Entrecôte de Paris že 46 let privablja goste z nenavadno ponudbo. Njen adut je glavna jed, pripravljena iz preprostih sestavin. Predjedi, zeleni solati z orehi, sledi glavna jed – zrezek iz zgornjega dela govejega stegna in čips s skrivnostno omako, za konec pa ostane le še izbira sladice. Restavracija slovi po skrivnostni omaki, saj je družinski recept zanjo strogo varovana skrivnost. Čeprav imajo obiskovalci majhno izbiro jedi in okrnjeno ponudbo vin, je v njej vedno ogromno lačnih ljudi. Včasih je bolje imeti malo izbire kot slabo izbiro, pravijo. Verjetno povedano drži, saj je v času kosil v L’Entrecôte de Parisu vedno gneča, celo tolikšna, da si morajo gostje mizo rezervirati.  

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *