|
|
Bio kavo, prosim!Ste že kdaj pomislili, da bi odprli bar, ki ponuja le biološko pridelano hrano? Idejo je uresničil Renzo Agostino, 47-letni arhitekt iz Riminija (Italija). Skupaj s še dvema partnerjema je leta 2003 odprl prvi bar z biološko pridelanimi živili v Italiji. Po enem letu delovanja že razmišlja o verigi po vsej Italiji. Bar je v delu mesta, kjer je veliko pisarn, tako da precej služi z malicami. Tja hodijo ljudje, ki si želijo vegetarijansko malico, biološke frapeje, sladolede, kavo, pa tudi vino. V realizacijo projekta so trije partnerji vložili približno 350.000 evrov. Lokal ima 150 kvadratnih metrov površine, ki je urejena v skladu z naravo, stene so prepleskane z naravnimi barvami, sredi lokala pa je vodnjak, ki oddaja v prostor sproščujoče dišave ... Kot pravi Agostini, bi danes zapravil manj denarja, zlasti če bi se izognil nekaterim kadrovskim napakam.
Vir: povzeto po reviji Millionaire |
|